HAKANIEMEN PANTTI OY:N TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Johdanto

Nämä alla olevat tietosuojakäytänteet koskevat Hakaniemen Pantti Oy:n asiakkaita ja verkkopalveluiden käyttäjiä (verkkohuutokauppa ja verkkokauppa).

Hakaniemen Pantti Oy huolehtii että tietoturvasi on suojattu palveluitamme käyttäessäsi. Seuraavien toimintatapojen mukaisesti käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi.

Mihin Hakaniemen Pantti Oy käyttää henkilötietojasi?

Ilmoittamillasi henkilötiedoilla annat suostumuksen Hakaniemen Pantille käyttää keräämiämme tietoja voidaksemme toimia antamiemme sitoumusten mukaisesti ja tarjota sinulle haluamiasi palveluita mahdollisimman hyvin.

Tarvitsemme tietojasi alla oleviin tarkoituksiin:

  • Luodaksemme sinulle henkilökohtaisen asiakastilin Hakaniemen Pantti Oy:n verkkosivuille (nimi ja sähköpostiosoite)
  • Käsitelläksemme huuto- tai verkkokauppaostoksesi verkkopalvelussamme (nimi, osoite, syntymäaika ja pankkiyhteystiedot)
  • Lähettääksemme sinulle tietoja koskien ostoksiasi ja niiden toimituksia (matkapuhelinnumero ja sähköposti)
  • Lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä liittyen verkkohuutokauppaan tai verkkokauppaan (sähköposti)
  • Voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä, mikäli tilauksessanne tai sen toimituksessa ilmenee ongelmia (matkapuhelin ja sähköposti)
  • Ilmoittaaksemme huutokaupassa tapahtuvista tarjouksenne korotuksista ja voittavista tarjouksista (sähköposti)
  • Voidaksemme vastata lähettämiisi kysymyksiin (sähköposti)
  • Voidaksemme toteuttaa yrityksellemme asetetut rekisterinpitäjän oikeudet ja velvollisuudet (henkilötunnus). Suomen henkilötietolain 13§.

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin on välttämätöntä, jotta voimme suorittaa velvoitteemme, tai niin kauan kuin laissa on määrätty. Tämän jälkeen henkilötietosi poistetaan. Emme voi poistaa tietojasi silloin, kun niiden säilyttäminen on laillinen velvoite, esim. kirjanpitosäännökset, tai kun säilyttämiseen on muu oikeudellinen peruste esimerkiksi jatkuva sopimussuhde.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on oikeus pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Jos tietosi ovat virheellisiä, puutteellisia tai turhia voit pyytää tietojen korjaamista tai poistamista. Sinulla on oikeus myös pyytää kirjallinen ote rekisterissämme olevista henkilötiedoistasi. Kirjallisen rekisteriotehakemuksen voitte lähettää Hakaniemen Pantti Oy:lle, Hämeentie 8, 00530 Helsinki. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse 010 501 25 00 tai sähköpostilla info@hakaniemenpantti.fi.

Ketkä käyttävät tietojasi?

Antamiasi henkilötietoja käyttää ainoastaan Hakaniemen Pantti Oy ja sen emoyhtiö Pantbanken Sverige AB, eikä niitä anneta kolmansille osapuolille.

Miten suojaamme tietosi?

Hakaniemen Pantti Oy on ryhtynyt teknisiin ja organisaation sisäisiin toimiin suojataksemme tietosi katoamiselta tai asiattomalta käytöltä. Kaikki tapahtumat verkkosivuillamme liikkuu yrityksen yksityistä tietolinjaa pitkin, jolloin mikään tieto ei siirry kolmansille osapuolille. Asiakkaan ja Hakaniemen Pantin välisestä salatusta tiedonkulusta huolehtii Geotrust wildcard SSL eli Secure Sockets Layer-toiminto. Kaikki tieto käsitellään ja säilytetään Ruotsissa (Goteborg ja Umeå) eikä mikään tieto siirry EU:n ulkopuolelle.

Korttiostot

Kaikki korttitapahtumat Hakaniemen Pantti Oy:n verkkosivuilla kulkee SSL-suojattuna, mikä tarkoittaa että tietosi kulkee turvallisen yhteyden kautta, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan korttisi tietoja. Emme käsittele tai säilytä mitään maksutapahtumatietoja sivuillamme. Korttiostoissa teemme yhteistyötä Payex:in kanssa, joka tarkistaa suoraan pankistasi, että kortti on voimassa ja käytettävissä ostosten tekoon. Payex:llä on erittäin korkea turvataso.

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Hakaniemen Pantti käyttää evästeitä parhaan käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden tallentumisen koneellesi. Emme kerää evästeillä mitään henkilötietoja, emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Voit poistaa evästeet tietokoneelta tai mobiililaitteesta selaimesi avulla. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta "Ohje". Voit kytkeä evästeet pois päältä tai vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. Jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään kaikista ominaisuuksista.

Hakaniemen Pantti OY, Helsinki 20.05.2015

FinnishFinnish SwedishSwedish
EnglishEnglish